Jag och Kurbits lajvar fjällen

Det må vara svårt för en själ som mig att acklimatisera mig till att bo i Stockholm, men vi har lyckats flytta till ett område som har många träd och nära till något som efterliknar natur åtminstone. Kurbits och jag brukar gå runt i naturreservatet hos oss och lajva att vi är i fjällen. Om vi låtsas som att vi inte hör E4:an och alla byggnationer som pågår runt omkring, så kan det på vissa ställen vara ganska trovärdigt. Vi har en sjö som det går att vandra runt, men det brukar vara så mycket trafik av folk där så det är inte speciellt rofyllt eller energigivande. Om vi har tid att gå där mitt i veckan, mitt på dagen så kan det funka.

Jag älskar att gå in i skogen när det fallit nysnö. Det är så tyst och dämpat, nästan hela skogen ser svartvit ut.

snölandskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s