Julen 2016

Då har julhelgen och nyårshelgen kommit och gått. Eftersom det inte finns några små barn i min familj (alltså, alla mina syskon är tillräckligt gamla för att kallas vuxna), så vår jul blev en lugn och härlig tillställning. Bara äta och sova och gå i skogen med hundarna, titta på stora älgspår som skrämmer fästmannen. Och njuta av en blå, stjärnklar natthimmel. När en bor på ett ställe med fler gatlampor än stjärnor i skyn så måste det njutas av mörkret på landet.

julen

Min tur till Umeå blev väldigt lyckad, det kändes fint att vara där igen. Det kändes som hemma, ett ställe där en vill vara, och så var det väldigt kul att träffa mina fina, smarta och roliga klasskompisar! Tyvärr så kom norrskenet samma dag som vi lämnade stan, så himla typiskt…

ridhusstjärnor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s