Mina bilder i tunnelbanan!

Mitt jobb är riktigt, RIKTIGT roligt ibland! Som till exempel när en fotograferar och får se sin bild i ett, för mig, enormt format i tunnelbanan! Nog för att det är kul med alla möjligheter en har när en jobbar digitalt, men det är något visst med tryck! Att se sin bild på ett stort papper, något som går att ta i, ger en riktigt härlig känsla.

reklampastanBilderna är tagna under en reklamfilmsinspelning vi gjorde i somras, så de två till vänster är mina. Det är också en kul och lärorik fördel med mitt jobb: att få vara med och se hur det går till med alla hundratals lampor, sladdar, förberedelser, människor med mera som behövs för att göra 30 sekunder reklamfilm.

reklamposters

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s