Utflykt till skogen

skog

Den här helgen kom vi på att det var läge att prova gå en vandringsled i ett av naturreservaten nära där vi bor. Vi kom dock på den här idén lite för sent för att hinna gå hela, plus att vi gick fel några gånger då stigen bara var märkt åt ena hållet (varför?!), så vi hann inte gå hela den här gången. Men ändå en fin dag och Kurbits tyckte att det var väldigt glatt att komma ut en längre stund i skogen. Till följd av att vi inte hann gå som vi hade tänkt fick vi ta vår medhavda matsäck i bilen innan vi åkte hem igen. Igen: inte riktigt som vi hade tänkt, men ändå mysigt med en fin skymning.

himmel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s