Pemberwood’s Bonnie

Förra helgen tog jag och min vän Caroline en roadtrip tvärs över landet för att hälsa på hos Pemberwood’s kennel i Arvika. Ett väldigt roligt besök som förstås bestod av väldigt mycket valpgos! Jag tappade räkningen men det var säkert runt tio små pembroke-valpar som turades om att klättra på mig och gosa hejvilt. Drömtillvaro! Med oss hem tog vi Pemberwood’s Bonnie, en kavat liten dam som åkte bil med bravur och somnade till vaggvisor. Gullihetsbarometern slår i toppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s