Månhalo

Tänk att en helt vanlig onsdag, en trött sådan där jag hamnat på soffan med Kurbits utan lust att göra något annat än sova efter jobbet, kan vända så snabbt! När det var dags för Kurbits kvällspromenad hann vi inte mer än utanför dörren förrän jag såg att månen hade en halo omkring sig. Dittills hade jag bara sett det på bild, så det var verkligen skoj att se på riktigt. Månen kändes så liten med den stora, stora ringen runt om. Needless to say, fick Calle ta över kvällsrastningen med Kurbits medan jag rafsade fram kameran. Se så fint det var! Jag hann precis innan molnen drog in och återtog hela himlen – igen! SUCK.

_DSC5701

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s