Grå morgon full av snö

Imorse var det dags för vintern att kämpa sig kvar, jättebra tycker jag för det är ju bara februari för tusan! Vår vik hädan!

snöträd

Efter morgonpromenaden med Kurbits hämtade jag kameran för att fånga de sista (kanske) snöflingorna för den här vintern. Jag vågar inte precis hoppas på att det ska komma mer snö här nere i Stockholm. Himlen var grå och tung och snöflingorna skyndade mot marken i en väldig fart. En väldigt fin tisdagsmorgon med andra ord. Sedan gick jag in och började med dagens göromål. Det är inte det lättaste att varva allting som ska göras just nu och det är extra svårt att komma igång med tänket kring plugg igen. För från och med nu fram till maj kommer jag skriva uppsats tillsammans med två kalasfina och smarta klasskompisar. Det kommer bli jättejobbigt och jättekul! Men som sagt, det är svårt att inse att dygnet bara har 24 timmar.

Det känns lite som att det är en ny tid som börjar nu, som förstås innehåller en stor ovisshet kring framtiden. Spännande och nervösa tider!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s