Vinterns solnedgångar

Förra helgen tog jag med mig familjen till Umeå över några dagar, som jag längtat! Huvudsyftet med vistelsen var att jobba på uppsatsen, kicka igång hela apparaten. Jag hoppades på att få tid till att fotografera också, tyvärr var en ynka timme allt jag kunde avvara men under den tiden levererade Umeås strandpromenad denna härliga vy.

_DSC5725

Dagen efter snöade det rejält och Kurbits fick leka med en ny kompis som han tyckte mycket om i skogen. Det var väldigt kul att se de två vallhundarna leka, dels för att det är intressant att se hur de leker men också kul att se två vallhundar vara så lika, men ändå så himla olika! För även om Kurbits har korta små ben är han faktiskt för början till för att valla med och han är snabb som tusan. Några estetiskt fulländade bilder blev det inte, men ibland måste man fota för sakens skull också, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s