Röklukt i kläderna

I fredags var det klarblå himmel på morgonen och jag kände att det var mer än välbehövligt att gå iväg in i skogen en stund. Jag tog med mig kameran (förstås) och kaffe och deg att grilla pinnbröd av. Det blev verkligen en härlig förmiddag i solen som värmde och tack vare att det var vardagsförmiddag var det inte jättemycket folk ute på tur i skogen. Jag gillar det bäst på det sättet eftersom det är lugn och ro jag vill ha när jag går ut dit (tyvärr inte det enklaste när man bor här). Några pimplare på sjön och några ute på skogspromenad som också ville lapa sol. Jag gjorde upp en eld och… egentligen bara satt där! Någon som gick förbi frågade vad jag gjorde, ”Ingenting alls faktiskt” svarade jag glatt.

_DSC6080

Jag hade som sagt med mig en deg som jag förberett hemma som jag grillade till pinnbröd. Det är så himla gott med mat som tillredd över öppen eld, det smakar så härligt! När jag satt där med kaffe och brödet så kom jag på flera sätt att pimpa det lite till näsa gång. Eftersom degen bara är vatten, mjöl, bakpulver och salt så kan man nog egentligen slänga i lite vad som helst som är gott.

_DSC6027

_DSC6035

One thought on “Röklukt i kläderna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s