Vad för kvinna är jag?

Jag är en kvinna som tycker om att hugga till ved till perfekt storlek till elden jag ska göra upp på utflykten i skogen. Jag är en kvinna som tycker om att lyfta och dra i tunga saker på gymmet, sådär så att jag måste förvränga mitt ansikte till oigenkännlighet för att orka med vikten. Jag är en kvinna som tycker om en mjuk klänning och strumpbyxor. Jag är en kvinna som tycker om att vara ute på nätterna och fotografera. Jag är också en kvinna som har alldeles för höga krav på sig själv, som när trycket blir för hårt har lätt för att gå sönder och som lite för ofta går i sådana där klassiska kvinnofällor. Jag är både stark och bräcklig. Allt det här sammantaget gör mig till den jag är, och jag tycker om mig. Jag vill ha hela mig! Med hull och hår.

_DSC6058_v2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s