Sista dagen i påska

Vad hände? Nyss stod vi inför en långhelg och nu är den över! Känner att jag inte riktigt hann med på tåget där, men okej.

Jag såg till att långfredagen blev en dag för mig och min hund vilken innebar att vi tog en flera timmar lång promenad i skogen. Vi hade bestämt innan vilken slinga vi skulle gå, men märkningen är SÅ DÄR så, nog gick vi långt alltid! Men inte den väg vi hade tänkt ta. Det var jag, Kurbits och ett helt gäng MTB-cyklister ute. En livsfarlig kombination med tanke på deras hastighet nedför berget. Men det gick bra och ingen kraschade. Någon härlig vårpromenad blev det inte, snarare en första-snön-i-november-promenad. Jag var väldigt tacksam över vårt härliga badkar när vi kom hem, det kan jag lova!

Det var en mysig dag och på kvällen satt en nöjd matte i soffan och åt godis medan den trötta och nöjda hunden sov i sin fåtölj.

Nu dundrar vi in i sista veckan av uppsatsskrivande och på fredag åker jag till Umeå!

3 reaktioner till “Sista dagen i påska

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s