Examensfirande

Förra helgen passade min mamma och pappa på att komma ner till oss för att hälsa på, äta gott, göra utflykter och fira att jag numera är klar med allt vad skola heter! Det var som vanligt väldigt mysigt och vi tog hela lördagen åt att vandra runt i Sandemars naturreservat. Kurbits fick feeling och ville bada i havet, titta på svanar på nära håll och både han och Tulo tog fram sina bästa valpögon när de tyckte att vi skulle dela med oss av vårt medhavda fika.

P1000375

På söndagen tog vi en tur till stan för att titta på körsbärsträden som vid det här laget nästan hunnit blomma ut. Men de var fortfarande så himla fina och det gåååår ju inte att låta bli att både fota dem och posta dem på alla sina kanaler, trots att alla och några till redan hunnit göra det. Det små små blommorna är så charmiga och det är en speciell känsla att gå under taket av rosa blommor.

_DSC6737

_DSC6736

One thought on “Examensfirande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s