Rävlya

_DSC6862Igår tog jag en promenad i skogen ovanför där vi bor för första gången på flera veckor. Dem var på väg att slå ut och klä sig i sin fulla sommarskrud, men än är det en bit kvar dit. Mest tog jag bara en planlös promenad för att rensa huvudet men jag stötte på något som såg ut som ett ställe där räven bor! Massor av hål ner i marken runt om, de vill ju gärna ha många vägar ut de där rävarna. Dock såg jag inga spår av tassar i sanden så jag vet inte om det bor någon där längre. Men det vore väl något, att se rävens ungar kika ut ur ett gryt!

_DSC6842

_DSC6814

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s