Middagsbesök och corgiklubb

Igår bjöd kvällen på sol vilken förstås avnjöts på balkongen. Det är så härligt att vi äntligen fått tummen ur och skaffat möbler till den! Och även väldigt skönt att jag inte tilläts gå och fundera på detta i flera månader så att vi inte fått några förrän nästa år haha! Vid den här typen av inköp är det bra att vi är två i det här förhållandet.

_DSC6883

Vi hade slagit på stort och köpt blommor till borden, de stackare som var avbrutna fick bli ett mini arrangemang på balkongbordet.

_DSC6891

Vi passade på att bjuda våra fina kompisar Caroline och Fredrik på lördagmiddag! Vi tog på oss den något ovana uppgiften att faktiskt laga maten själva och inte köpa något som bara värms i ugnen. Så på menyn stod smokey burgare med kikärtor, zucchini och hallumi med picklad rödlök och cheesecake med passionsfrukt och lime till efterrätt. Med lite god vilja så kan jag med glädje meddela att vi lyckades med det här åtagandet, det var riktigt gott! Något sladdriga burgare kanske men de gick ner ändå.

_DSC6909

Självklart hade våra gäster med sig sina fyrbenta också: Nova, Bonnie och Jennifer! Bonnie och Kurbits tycker att det är ungefär omöjligt att sluta leka med varandra, energin tar aldrig slut! Medan Nova försöker hålla koll på busungarna och Jennifer är cool och helst går undan och chillar i soffan. Ett dynamiskt gäng kan man säga!

_DSC6917
Nova, Bonnie & Kurbits

_DSC6921

Det kan också tilläggas att Jennifer är något större än de andra tre, jag tror nästan inte att de kommer upp i hennes mankhöjd ens om de stod uppe på varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s