Små glädjeting!

En del av mig som jag tycker mycket om är att jag ofta gläds väldigt mycket åt väldigt små saker. Det är nog en del av varför jag uppskattar skogen och naturen så mycket. Den gör mig så otroligt glad trots att den i sig inte gör någonting. Jag kan bli löjligt uppåt av tanken på att jag har en god matlåda med mig till jobbet eller att min hund är så förbaskat gullig när han sover på rygg och så vidare. Då blir jag också uppåt när Dagens Media använde bilden jag tog på Influencers of Swedens nya styrelse när de skrev en artikel om Stora Influencerpriset som delas ut i höst!

dagensmedia

Från och med igår fram till 14 augusti kan ni gå in och nominera era favoriter till Stora Influencerpriset! In och nominera hejvilt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s