På snabbvisit i Umeå

Eftersom det närmar sig bröllop så var det förra helgen dags för Calle att bli bortrövad på svensexa! Så jag och hans kompisar planerade en tripp till Umeå och han hade förstås ingen aning om vad som skulle ske. Det är tacksamt med honom, det är ganska lätt att arrangera sådana här äventyr utan att han får nys om det! Medan han var borta hela lördagen passade jag på att ta bilen och dra iväg in mot Västerbottens inland och upp på skogen där. Det är underbart vackert!

_DSC7967

Se bara vilket vattendrag som porlar ner mot Vindelälven i full fart. Mitt i skogen och inte ett hus eller människa i sikte. Jag hade inte så bra kläder för utforskning av skogen så jag nöjde mig med skogsbrynet. Men vad gör det när det ser ut såhär?

_DSC7951

Till eftermiddagen åkte jag tillbaka till Umeå igen för att vinka av Calle på väg på middag och för att ladda om lite. Jag hade sett ett superfint ställe dagen innan när vi var ute och åt middag på stranden med två vänner. Så dit bar det av när solen började sjunka lite på himlen.

_DSC8016

En hel stor myr full av myrull! Jag älskar myrull! Den är så drömsk och fin. Det enda lite jobbiga är väl alla myggor som kommer med att befinna sig vis sankmark. Det är nästan så att man får hålla andan bränna av några bilder snabbt som tusan för att sedan fly om man inte vill bli uppäten helt! Här önskade jag att jag haft stövlar, mina stackars sneakers gillade inte att plaska runt i kanten av myren!

_DSC8005

One thought on “På snabbvisit i Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s