Ändrade planer…

 

Nu när jag tar semester var tanken och planen att åka upp till Pajala, som jag längtat! Norr om polcirkeln för första gången! Man kan säga att jag resonerade lite kring semester som Alexandra gjorde i podden Vad fan håller jag på med?: Det är lika bra att dra igång den med en smäll! Åka iväg snabbt! Så att det blir lite som att semestern klappar till dig i ansiktet och du tack vare detta kommer in i semesterstämning snabbare.

_DSC8008

Men så blir det inte, här hemma i huset är alla sjuka och livet består mest av förkylning, hosta och rossliga andetag på hundpromenader. Jag skulle vilja säga att det är ungefär raka motsatsen till att få snabb semesterkänsla… Så de närmsta dagarna kommer att spenderas med allt som apoteket har mot förkylning istället för att njuta av Norrland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s