De sista skälvande dagarna

Ni vet när man tycker att man har planerat sin tid relativt väl, det ser ut i teorin som att allting kommer gå ihop helt friktionsfritt i slutändan, men det sedan visar sig ganska omgående att så inte är fallet? Ungefär där står jag just nu.

Det märks att vi inleder den sista veckan innan vi kliver på semester nu. ALLT måste vara klart och levererat. Så givetvis beslutar sig min jobbdator för att lägga ner förra veckan. Och min privata kände likadant. Så där låg de, två trötta datorer och väste sina sista dödsrosslingar. Kanon! Nu har jobbdatorn fått lite konstgjordandning, så den ska nog överleva den här veckan. Men det är minst sagt prövande för tålamodet att få meddelandet ”Not responding” var 30e sekund och…

_DSC7619

…dessutom är det dags att samla ihop allting som vi köpt och fixat inför bröllopet. Det är sjukt vad saker det blir ändå, trots att tanken är att det ska vara en lättsam historia. Flera meter dukar, ljusslingor och småsaker som under veckan ska packas ihop så att de är redo att skeppas upp till Dalarna.

_DSC7935

_DSC7612

_DSC7617

_DSC7621

P1000537

P1000536

Jag har gjort alla trycksaker till vårt bröllop själv, från minsta namnlapp till bordsplaceringen till design och innehåll till programboken som ska finnas vid varje middagsplats. Det har tagit kopiöst mycket tid, men det är det värt! Nu är jag så nöjd med allt som jag skapat och det blir en så fin helhet. Jag kommer visa allt tryckmaterial i ett eget inlägg senare (vill ju inte avslöja hur det kommer se ut innan bröllopet!).

Det är i detaljerna det sitter och om jag får säga det själv så är jag är bra på det!

One thought on “De sista skälvande dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s