Första veckan som herr och fru

Först och främst: ett stoooort bröllopsinlägg kommer längre fram. Men det är ”en del” bilder och video som ska fixas innan det är klart, så håll ut!

Nu har vi varit herr och fru i en hel vecka redan och den spenderade vi på en liten minisemester i Paris. Calle hade aldrig varit där så det kändes som ett lagom resmål innan vi drar iväg på vår stora bröllopsresa. Den kommer att få vänta lite på sig dock.

Vi hade mysiga dagar med god mat och helt okej väder, bara när vi stod i kön till Louvren hällregnade det. Så håll i er för här kommer ett gäng klassiska Parisvyer!

P1000619

Vi kom fram redan runt kl10 på onsdagen med RER B till Saint-Michel och passade på att gå och titta på Notre Dame på en gång. Det är kul att titta på alla tossiga små figurer som sitter på fasaden tycker jag!

P1000633

P1000665

Vårt hotell var jättemysigt och fint och låg på 3 rue de Bourgogne precis vid Assamblée National, ett kvarter bort från Les Invalides ungefär. Det var ett bra ställe att bo på och vi kunde gå överallt vi ville därifrån, utom till Montmartre, dit tog vi metron. Vägen till Eiffeltornet från hotellet var jättefin och fylld av restauranger.

P1000653

P1000660

P1000685

P1000654

Calle spanar in Eiffeltornet för första gången och vi tog oss faktiskt tid att åka upp! Det var första gången för mig också och det var lite läskigt sista biten till toppen faktiskt.

P1000668

P1000678

Utsikten var förstås väldigt tjusig!

P1000764

Senare kommer också ett litet inlägg om klänningen som skymtas här! Den är från Miss Clarity och var den klänning som jag bytte om till efter bröllopet när brudklänningen gjort sitt!

P1000802

Den här kvällen åt vi först middag och sedan gick vi ner till en båt vid Siene och tog några drinkar. Man måste ju älska skymningsljus efter regn alltså!

P1000887

Det var allt från Paris! Nu har jag en vecka semester till att njuta av innan hösten drar igång.

3 thoughts on “Första veckan som herr och fru

  1. Åh så fint! Och vad GLAD jag blir att du har på dig klänningen och att du hade den på bröllopet! Du är SÅ fin i den! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s