3 bilder på vilda djur

Jag tycker det är så roligt att åka ut på lite safari i skymningen och titta på när djuren kommer ut på åkrar och fält för att få sig lite kvällsmat. En kväll i våras när jag var ute (förstås utan kameran, sådant oflyt!) var det som att varenda älg i skogarna längs Dalarövägen var ute på bete.

På mina turer har jag fått se vildsvin, rådjur och älgar med sina ungar, dovhjortar och harar. Dovhjorten var den klart häftigaste, hade aldrig sett sådana i verkligheten förut. De är verkligen som sagoväsen med sina vita prickar. Nu när jag vet var de brukar stå gäller det bara att lyckas fånga dem på bild. Det är inte det lättaste med vilda djur. Men vi ska titta på 3 bilder på råbock, älgar och älg med kalv. Det en härlig rush att fånga dem på bild!

_DSC7867

_DSC7668

_DSC7917

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s