Höstens intågande

Halva september har redan hunnit passera. Jag har börjat jobba heltid igen vilket resulterar i att det mesta av min energi går åt till det, vilket givetvis är rimligt. Men det är ändå trist att inte ha lika mycket energi till att skapa och fota på fritiden. Det kanske kommer när jag kommit in i det mer. Det är i alla fall väldigt bra att jag inte behöver åka in till stan på pricken varje dag utan kan jobba hemma emellanåt. Pendlandet in till stan gör mig så himla trött och less, stadsliv stjäl min energi, så är det bara.

I början av september hade jag ett jobb hemma i Dalarna där jag fick fota superhärliga, skogiga porträtt på ett par härliga barn som levde om barfota i mossan. På morgonen dagen efter passade jag på att gå till platsen vi fotat på för att dokumentera den.

_DSC2138

Den här platsen hittade jag bara 50m från stigen som vi ofta går med hundarna. Jag älskar det med skogen! Den kan erbjuda hur många överraskningar som helst runt nästa kurva!

_DSC2141

_DSC2117

_DSC2129

Jag och Kurbits gick runt och klättrade upp på klippan och hoppades på en utsikt men trädet var alldeles för uppvuxna. Men att titta ner på marken är minst lika intressant!

_DSC2161

Nästa vecka blir intensiv med jobbresor till Danmark och Norge för att sedan direkt åka upp till Örnsköldsvik och Umeå. Det tuffar på mot jul! (haha!)

One thought on “Höstens intågande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s