Glödritning – kurbits på en dalahäst

Hej på er!

Förra veckan, eller om det var två veckor sedan, gjorde jag slag i en sak som jag varit så sugen på ett tag nämligen att köpa en glödritningspenna! Jag minns hur himla gott det doftade på träslöjden och hur roligt det var att sitta och rita upp mönster och bränna in dem på träbitar. Så i lördags fick jag äntligen tid och ork att ta fram den och prova den!

I somras när jag var på Grannas i Nusnäs och köpte mina bröllopsskor så passade jag på att köpa ett ämne till en dalahäst, det vill säga en till formen utsågad dalahäst som man får tälja till själv. Så det har jag gjort och slipat den slät och fin, och nu tänkte jag att det var dags att prova ge sig på att sätta något som liknar kurbits på den!

Jag gjorde en liten video hur jag gjorde, så här: min lördagkväll!

4 reaktioner till “Glödritning – kurbits på en dalahäst

    1. Jag köpte en billig en på Biltema, gick med flera olika huvuden till och så. Har ju bara provat den en gång än men jag är nöjd! För 150 pix så får man mycket kul! Den blev varm snabbt och svalnade även rätt snabbt 👍

  1. Vilken mysig blogg du har! Har redan stalkat dig på instagram men var tvungen att kommentera här med… hehe. Du tar superfina foton, verkligen inspirerande att titta på! 🙂
    Ta hand om dig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s