Julmarknad på Hovstallet

I helgen kom min mamma, pappa och lillasyster ner till oss för att ha lite adventsmys med tjuvstart på julmat och gå på julmarknad på hovstallet. Passande nog så föll det i alla fall några snöflingor på fredagseftermiddagen, förvisso låg inte snön kvar, men det var ändå fint!

P1000454

På marknaden fanns massor av olika mat och godis, allt luktade gott och det var gott om folk i den lilla boden. Jag tycker att maten är lite halvkul, det roligaste är hantverkarna! Men eftersom vi var på hovstallet gick vi och tittade på hovets vagnar och hästarnas selar, riktigt så fint pyntade träns hade aldrig min häst!

P1000475

P1000477

P1000464

Vi var också in och kikade på hästarna, men där var det så mycket folk och hästarna såg måttligt roade ut, så jag fotade inte där inne. Så småningom hittade vi platsen där hantverkarna hade sina stånd! Det är så fina saker, otroliga stickningar, tennarmband, knivar och saker i ull.

P1000456

P1000480

P1000481

Helt obegripligt vackra saker! Se bara detaljerna på kniven! Makalöst!
Efteråt gick vi mot tåget och åkte hem till pappa och Calle som hade varit hemma och lagat mat till middagen. En mysig eftermiddag och kväll!

P1000473

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s