Årets mörkaste tid

Vi närmar oss den mörkaste tiden på året, solen är inte uppe ovanför träden speciellt många timmar (inte ens här nere i Stockholm). Så vi gick ut på en längre promenad till en skogsdunge som vi inte gått i förut och hoppades så smått på att solen skulle titta fram en liten stund.

P1000502

Det började mulet men efter ett tag kom hon fram och sken på våra vinterglåmiga ansikten. Kurbits var nöjd och pigg eftersom det låg några små fjun av snö på marken. Han kan vara ute hur mycket som helst när det är snö! Även om det är bara såhär lite.

 

Allt som allt har vi haft en väldigt lugn söndag och bara samlat kraft inför nästa vecka. För mig blir det en intensiv jobbvecka med möten och saker som jag vill samla upp och få klart innan jul. Vad ska ni göra i veckan?

2 reaktioner till “Årets mörkaste tid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s