Vad hände egentligen, året 2017?

Jag tycker att det är lätt hänt att det känns som att man inte gjort något när ett år närmar sig sitt slut.

_DSC0214

”Här sitter samma jag på samma ställe och inget händer och jag tar mig ingenstans i livet”

Fast det stämmer ju faktiskt aldrig. Om man bara funderar lite så kommer det nog fram att man visst gjort både det ena och det andra, lyckats och misslyckats, är tacksam för massor med saker och blivit överraskad av saker (både med sig själv och andra). Prova själva! Jag tyckte att jag blev lugn, glad och hittade fokus efter att jag gjort min lista.

♦ Jag insåg att jag för det allra mesta är lösningsorienterad, en fin och stärkande insikt!

♦ Tanken på down-shifting gör mig glad och lugn – alltså något att utveckla under 2018

♦ Mitt intresse för naturen, uteliv och frihet har bara ökat under året

DSC_0136

♦ I augusti gifte jag mig med min man och hade en fantastiskt bra dag tillsammans med alla gästerna.

♦ Något som överraskat mig är hur negativt den här omgivningen jag bor i påverkar mig. Jag har alltid tänkt och sagt att Stockholm inte är något för mig, men i ärlighetens namn så tänkte jag när vi flyttade hit att det nog kommer vara ganska kul att prova. Ganska snabbt insåg jag att jag har provat klart… En trist känsla förstås eftersom vi ska fortsätta bo här.

♦ I våras skrev jag en bra uppsats tillsammans med två smarta kompisar som ledde till min examen från universitetet

♦ Jag har gått på en gala för första gången någonsin! I oktober var jag på Stora influencerpriset och svängade mina lurviga med Helena, Linda, Jonna, Johan och många fler!

37009965834_765021a6e8_k

♦ Den första december gick jag på min första tillsvidareanställning i livet!

♦ Eftersom att jag tycker att det är så trist att shoppa och jag vill konsumera smartare har jag bestämt mig för att förändra mitt beteende när jag väl köper saker. Från att köpa billigt som snabbt ser fult ut eller går sönder till att köpa hållbara, tåliga saker. Mål för 2018!

♦ Yoga har hjälpt mig att rätta till kroppen och lugna mitt sinne i oroliga stunder

♦ Jag fotade mitt första bröllop på många år och hade en mysig porträttfotografering

♦ Fotografering har jag tidigare tänkt var min hobby, men nu har jag insett att det har utvecklats till att min hobby är att skapa och skriva för mina digitala kanaler. En jätterolig förlängning av min kreativitet som nu rymmer både glödritning, täljning, fotografering, skrivande, webbdesigneri, videomakeri med mera med mera! ROLIGT!

instagram postar jag massor av bilder som inte kommer upp i bloggen, så in och följ mig där också! @jacquelinewester heter jag där.

instakollage

 

2 thoughts on “Vad hände egentligen, året 2017?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s