12 bilder från året

December, denna klassiska ”wrap-up-month” när många av oss känner att vi vill knyta ihop säcken som är året som gått, samla våra tankar för att ge plats och energi till det nya året. Även om allt egentligen flyter ihop så är det ju bra att dela upp saker i mindre delar, det blir lättare att hantera livet på det viset. Därför tänkte jag göra ett första inlägg nu som på ett sätt knyter ihop året: 1 bild på månad med en kortare beskrivning.

januari2017

Januari | Snön hade kommit till stan och Kurbits var lycklig en lycklig liten snö-corgi

februari2017

Februari | Jag var mitt uppe i att skriva uppsats och förfogade nästan fritt över min tid. Det var underbart och jag kunde göra viktiga, energipåfyllande saker som att ta en morgon i skogen med eld och pinnbröd.

mars2017

Mars| Flytten till Stockholm hade slagit hårt mot mitt nattfoto-intresse men i mars hade jag tittat ut en plats på Google maps och tog med mig min vän Caroline för att i ett sista envishetens ryck få se norrsken igen sedan jag flyttat från Umeå.

_DSC6482

April| Det var vår i Stockholm och vi tog skogspromenader i för oss nya naturreservat för att tillgodose våra behov av naturen. Jag spenderade lite tid i Umeå med att fortsätta skriva på uppsatsen.

_DSC6697

Maj| Månaden när jag blev klar med skolan helt och jag arbetade timmar på jobbet. Jag fortsatte att utforska skogar i närheten av där vi bor och tyckte att det var skönt med vår.

juni

Juni| Jag trivdes bra med tillvaron och jobbade fortsatt som timanställd och nu jobbade jag dessutom ideellt med Linda Influencers of Sweden, SÅ KUL! Jag började också skriva mer och mer om saker jag tänker på och saker jag tycker. Och så planerade vi förstås bröllop för fullt både hemma och i Dalarna.

juli2017

Juli| När juli kom tog vi bilen och åkte upp till Umeå för att det var dags för Calles svensexa. Det var varmt och medan han var på upptåg hade jag mina egna upptåg. Jag passade på att turista lite i Vindeln och blev myggbiten bland myrullen i Täfteå. Bröllopsförberedelserna gick för högvarv såklart!

IMG_8267

Augusti| Månaden då vi gifte oss och hann med en minisemester i Paris. Ibland blir jag så sprängfylld av lycka och kärlek när jag tänker på det att det känns som att hela jag ska gå sönder. Jag hann också fotografera ett bröllop vilket var superskoj!

_DSC2115(2)

September| Löven började långsamt skifta färg och jag hade ett mysigt porträttfotouppdrag i Dalarna. Vi var tillbaka i Stockholm och jag längtade redan bort igen, så vi bokade en helg i Idre. Mitt jobb var riktigt kul med mycket produktion och skapande vilket resulterade i en bra jubileumskampanj.

_DSC3875

Oktober| Alla löv var gula hemmavid men vi tog bilen efter jobbet upp till de sydligaste av våra fjäll. Stugliv och naturnära lugn, allt det som ger min kropp och hjärna energi. Och så firade Influencers of Sweden 1 år!

_DSC3978

November| Jag mötte solen när den gick upp i Tyresta nationalpark. Men mest kämpade jag på med regn, pendeltåg, kontorsmiljöer, storstadsstress och allt sådant.

kommermedljus_blogg

December| Den mörkaste tiden på året spenderades mest med att jobba, jobba och åter jobba. Men jag hade energi till ett lite mer kreativt tillfälle åtminstone, när jag skapade den här bilden lagom till lucia. Och så skrev jag ett uppskattat inlägg om kraften hos oss introverta.

 

 

 

 

3 thoughts on “12 bilder från året

  1. Vilka fantastiska bilder! Framförallt den sista som du skapat, med ljuslinjen genom skogen. Blev nästan inspirerad av att testa det där själv. Lång exponering? Flera exponeringar och hopmonterat?

    1. Tusen tack vad glad jag blir! 😀 Ja men göre! Det är typ… 3 bilder som jag satt ihop för ljusmålningen blev olika fin och efter att ha försökt att få det lika fint genom en exponering typ 30 gånger så gav jag upp den idén haha. Men ljusmålningen är slutartid 30sek och bilder som jag är med på runt 2-3sek nånting (det var omöjligt att hålla lyktan stilla längre än då haha!) 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s