Bäst och sämst på Instagram 2017

I februari i år startade jag mitt instagramkonto. Det är inte riktigt ett år sedan och jag visste inte riktigt från början hur jag skulle forma det, vad jag skulle lägga upp och allt det där. Såklart kan jag inte låta bli, det är ju för roligt att kolla vad som gått bäst på Instagram * under året. Som man sliter med att ha innehåll att lägga ut på denna kanal, som skapar en sådan hatkärlek. Jag måste bara få veta!

Så detta har mina fina, älskade instagramföljare gillat mest under 2017:

bestnine2017

Motljussol med dimma, norrsken, stjärnhimmel, snölandskap och porträtt – sammanfattningsvis! Det är så roligt att se och det är extra kul att se att bilder som krävt lite extra jobb, förberedelser och ansträngning lönar sig. Men också att bilder som kommit till mig genom stundens ingivelse och magkänsla också uppskattas. Det ger mig en väldigt fin och varm känsla, för alla de här bilderna tycker jag själv så mycket om och är i samklang med tonen hos mig och min person.

Vilket då förstås leder mig till: vad har gått sämst på Instagram under året?* 

worstnine2017

Det är jätteläskigt att titta på, men också så nyttigt! Dessa är några av de bilder jag lade upp i allra första början, när jag trevande letade efter vad jag ville med mitt konto och vad jag ville lägga ut. Alla utom ”behind the scenes”-bilden är snart 10 år gamla och speglar inte direkt den den ton jag har i mitt fotograferande idag.

Jag ser det här som en stor bekräftelse på att det har varit helt rätt för mig att verkligen ta vara på min magkänsla och köra på det som känns sant för mig. Med detta i bagaget så känns det kul att köra vidare mot 2018!

MEN, jag har faktiskt ett mål kvar med mitt konto: att under ett år få 500 följare. I skrivande stund har jag ungefär 400, så till februari, när kontot fyller 1 år, ska jag jobba på för att komma upp till 500. Det är väl ett rimligt mål? (Eller?)

 

 

* Det ska tilläggas att jag under året fått fler följare (som ju de flesta får), och jag vet inte om det tas i beräkning när de här sidorna räknar ut ens bästa och sämsta. 

 

2 thoughts on “Bäst och sämst på Instagram 2017

  1. Ditt konto har utvecklats SÅ mycket under året! Bröllopsbilderna är ju svåra eftersom man inte vet vilka personerna är (svårare att bygga relation till), nu är det ju DU på ett helt annat sätt och sååå vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s