Gott nytt år!

Idag är en dag när många känner sig trötta efter nyårsfirande. Själv vaknar jag på ett hotellrum i Umeå efter att ha firat nyår i ett underbart vintrigt Västerbotten som jag tycker så mycket om. Det kanske ska bli en grej att göra nästa år (i år!): att utforska mer av Västerbotten!

_DSC0807

Jag vill tacka er allihopa som tittar in hit och läser det jag skriver och tittar på mina bilder och filmer. Tack för alla underbara kommentarer och att ni fortsätter komma hit – utan er vore det här inte ens nästan lika roligt! ♥

Ha nu en lugn och fin första dag på året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s