Ovan molnen finns alltid stjärnor

Nu har det varit rätt så tyst här inne ett tag, helt enkelt för att jag har varit så trött och inte haft någon lust att skapa någonting alls egentligen. Det är en så tragisk känsla för mig eftersom jag egentligen tycker att det är så himla roligt att skriva inlägg, komma på idéer, fota och filma och allting som hör till. Men ibland så är man bara trött helt enkelt. Att himlen är konstant grå och tung gör inte sinnet lättare. Därför vill jag tänka tillbaka på en klar natt strax utanför Umeå.

_DSC0924

Nattlandskap upplysta av månens ljus är så himla förtrollande. För mig är de här stunderna bara fulla av påfyllning av energi. Kanske också ett och annat adrenalinpåslag när det knakar till i skogen omkring en haha! För det ska absolut erkännas att jag är lite mörkrädd. Men inte så rädd att det förtar upplevelsen av att vara ute och fota om natten. Speciellt inte på landet, där vet jag ju att det mest troligt är ett rådjur eller något som är ute och nattvandrar. Hemma i Stockholm däremot är det snarare tvärtom. Jag tänker på Elins upplevelse när hon skulle fota i skogen och var så rädd. Det är fota i Stockholm för mig, visst det finns bra stunder förstås, men det är alldeles för ofta åt andra hållet.

_DSC0939

Det är tur att detta finns. Fasen vad jag älskar det här:

_DSC0942

Månen lyser så starkt att Orion knappt syns.

2 reaktioner till “Ovan molnen finns alltid stjärnor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s