Winter workation i Åre

Dagarna verkligen rusar förbi och nu är det helg igen. Precis i rättan tid för jag är heeelt slut! Men det är dags att berätta och visa lite härliga bilder från Influencers of Swedens winter workation i Åre. Jag tog nattåget tillsammans med ett helt gäng influencers och anlände i Åre vid 08-tiden på morgonen. Ankomstdagen gjorde jag inte så mycket utan var mest trött (jag sover lite sisådär på tåg) men dag två var det dags för skotertur!

P1000829

Åre visade sig från sin snöiga sida, så otroligt fin!

P1000832

P1000834

Det är farligt roligt att köra skoter! Och vi hade en duktig och trevlig guide från Åreguiderna som visade vägen över sjö och skog fram till en gammal gruva där vi tog lite fikapaus.

P1000837

P1000836

P1000851

P1000848

P1000863

P1000873

Något frusna och kaffesugna bloggare på skoterutflykt. Jag försökte gå och fota några fina björkar med frost på, men sjönk ner till midjan i snön, så det fick vara. Efter fikat var det dags att vända hemåt igen.

P1000880

P1000901

Vi åkte genom helt magiska miljöer, även om det inte är precis tyst när man åker skoter, så är det fint att komma ut så långt i naturen på vintern (hundspann eller snöskor är förstås tystare).

P1000928

Dagen efter började vi dagen med boost-yoga på hotellet vi bodde på, Holiday club. Detta kan vara den finaste yoga/träningssal jag varit i, utsikten mot bergen och sjön – wow!

P1000937

När vi var uppvärmda och smidiga var det dags för Hanna Wendelbo att visa oss blomsterpill. Det var otroligt meditativt och kul och Hanna är SÅ duktig, vill ni titta på vackra saker och inspireras: kolla in hennes blogg eller instagram.

P1000959

P1000965

Det tog lite för lång tid för mig att pilla sönder delarna på mina blommor så jag hade inte så mycket tid till att faktiskt lägga upp delarna sedan haha. Tiden går snabbt när man har roligt!

blomsterpill

så här blev det till sist! Vääääldigt kul sysselsättning.

P1000994

Sista dagen spenderade jag i backen, det var minst sagt påfrestande då det var minst 6 år sen jag åkte skidor senast. Jag trodde nästan att mina ben skulle brinna upp haha! Men Åre bjöd på maaaaagiskt ljus och vyer.

P1010007

P1010038

Det är lätt att förstå att folk förälskar sig i det här stället.

P1010013

Det bästa med den här selfien är att man kan tänka att kameran tar en selfie i brillorna.

P1010028

Mitt sällskap i backen, Amanda på Explore a little more. Hon var betydligt mer van åkare än mig (så pass att hon kunde fota OCH åka samtidigt! Enough said!).

P1010041

P1010098

Tack Influencers of Sweden, Sara, Holiday Club, Åreguiderna och Grow . Restaurangen vi åt våra middagar och frukost på, det märks att jag inte är någon matbloggare för jag tog inte en bild på maten. Det kan också bero på att den skyfflades in i munnen för att den var så god. I alla fall: TACK! För några underbara dagar! Nu ska jag ägna kommande veckor åt att vila och återfå energi. För även om det har varit sååå roligt med alla resor på senaste tiden så tär det på min energi. Nu behöver jag vila och ensamhet.

_1010109

_1010113

Just det! Här är mitt rum! Skönare säng får man nog leta efter, det sved att vi inte hade några sovmorgnar haha.

_1010110

14 reaktioner till “Winter workation i Åre

  1. De där sängarna alltså….saknar min! VIlka otroligt vackra bilder, tycker verkligen du fångat Åre så fint.
    Förstår precis ditt behov av vila och ensamhet, jag är också helt färdig. Men är ju inte frisk heller (fortfarande, gaaah). Det var så himla kul att träffa dig och få prata lite – hoppas det blir fler gånger!

    1. Eller hur! Sängarna var underbara! 😍 men tack så mycket!

      Åh vad tråkigt att förkylningen håller i sig! Hoppas du slipper ett bra tag sen när denna väl släpper! Detsamma, det var superkul att få lite mer ansikte och person på dig 😃 hoppas vi ses snart igen!

  2. Åhhh så fina bilder! Blir sur att jag inte åkte mer skidor när jag ser detta. Men samtidigt så är jag skitdålig på att åka skidor (och gnäller högt och mycket) så det blev nog bäst så. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s