I en dryspells fotspår

_DSC1325

Hej på er, som ni kanske märkt ekar det lite tomt här inne just nu. Jag har varit väldigt trött och kameran verkar ha tappat sin dragningskraft för tillfället. Det är sådant som händer, den kommer tillbaka. Det gör den alltid. Men jag tycker att det är bäst att inte tvinga det, det märks på bilderna när jag gör det och det blir jag bara deppig av. Då är det bättre att vänta.

_DSC1341

Det känns lite som att det är det sista av vintern som pågår nu här i Stockholm. Solen börjar kännas varm och trots att det kommer lite snöflingor nu och då luktar det vår emellanåt.

_DSC1280

Jag älskar vintern, den är magisk. Men just nu känns det så fint att våren är på gång. Det betyder inte att jag gillar vintern mindre, men det är lite som när man känner att man behöver lite förändring. Som när man får för sig att klippa lugg eller färga håret en ny färg. Därför fullkomligt älskar jag att vi bor i ett land med årstider! Förändringen kommer alltid och den är stor, påverkar hur hela naturen och vår omgivning ser ut. Så nu längtar jag efter sopade gator, långa solnedgångar, de första små, små löven på träden som är så otroligt gröna att det speglar sig på allting!

_DSC1343

 

 

2 reaktioner till “I en dryspells fotspår

  1. I know this feeling! I love all seasons, but there is something especially magical about spring and the smell of air when winter is coming to an end! 🙂
    Beautiful pictures!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s