Snabbhelg till Dalarna

Helgen som var blev en intensiv sådan, först åkte vi till Uppsala på barnkalas på lördagen för att sedan direkt åka upp till mamma och pappa i Dalarna och hjälpa till med flytten. Nu visade det ju sig att de redan flyttat allt, så hjälpen blev det inte jättemycket av. Men vi rensade lite av mina gamla saker och körde lite till stugan.

_1010116

Mamma hade hittat dessa godingar som jag har fått av min fina mormor. Jag minns att jag hade dem för länge sedan, men att jag slutade för att jag fick sådana satans skavsår. Nu har de fått bli smorda några gånger och fått kärlek och jag har haft dem i flera dagar utan skavsår… Märkligt. Min gissning är att jag troligtvis bara hade strumpbyxor i dem eller liknande galenskap.

_1010126

Det var massor med snö vid stugan. Nu har det ju kommit massor med snö nere i Stockholm också, men förra helgen lekte vi med hundarna i dalasnön!

_1010120

_1010131

_1010151

Mamma skottar stigar och Kurbits övervakar så att allt går rätt till/ser till att det blir en riktigt bra racerbana för honom och farbror Tulo.

_1010146

_1010156

Vårvintern är så vacker, så kall men med solen som ger ljus och värme. Jag tycker att härbret är så fint, det är något speciellt med timrade hus.

_1010137

Sedan var det dags att åka hem igen. Hundarna var nöjda och glada efter en stunds pulsande i fluffsnön.

_1010160

6 reaktioner till “Snabbhelg till Dalarna

    1. Eller hur! De har ett fint mönster ovanpå som inte syns så väl längre, vore fint om man kunde förstärka det på nytt på något sätt 🙂

  1. Vilka underbara hus – ser ut att vara en riktigt fin Dalagård!
    Den här vintern är en riktig drömvinter – så mycket snö att leka med, i och på. Tänkte häromdagen att jag aldrig vill att vintern ska vara över, men så kom jag på hur fantastisk sommaren är. Och hösten. Haha. Så glad för att vi har årstider ❤

    1. Haha åh jag instämmer helt! Vi är så himla lyckligt lottade som har årstider ❤ det är så fint varje vinter, sen hinner man bli less och lättnaden när luften är varm och man kan lämna jackan hemma för första gången och allt känns lätt. Man måste ju bara älska det!

  2. Underbara bilder från Dalarna.

    Har pluggat på Sjöviks folkhögskola i 2 år. ( Ht 2014-Vt 2016) Har fina vänner o en pojkvän i Dalarna. 😸🙂 Så Dalarna finns en fin plats i mitt hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s