Babyshower för Bönan

När vi var uppe i Dalarna och bodde en vecka hos mamma och pappa hade min familj varit så luriga och styrt ihop en liten babyshower till Bönan! Alltså så himla fint! Först åt vi gott ute på stan, jag fick massage och så fikade vi tårta och fick alldeles för många fina presenter. 

Ett tydligt tema var förstås: Dalarna. Helt rätt tycker jag! Mönster, färger och folktro därifrån behövs det mer av i vårt hem. Jag älskar att vi fick en Mörksugga och jag kommer inte kunna låta bli att köpa fler storlekar av den! En mörksugga är ett vitter från Dalarna som sägs komma och skrämma barn som vill vara ute och ränna om nätterna. Plus att de har lite samma kroppsform som jag har numer – kul!

mörksugga

Den fina filten med rosmönster (inspirerat av Leksandsdräkten) har jag packat ner i väskan som ska med till BB nu, Bönan måste ju få bäddas in i Dalatradition redan från start känner jag. Den mjuka dalahästen får hen när vi kommer hem igen.

Och så fick vi massa fina kläder, ett pyssel där man ska göra en avgjutning av ungens händer och fötter (det känns som ett spännande projekt haha!), nappar och massa mer fint!

Vi är så tacksamma att ha min fina familj, omtänksammare och generösare människor får man leta efter.

 

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Skriv en kommentar