Ett halvår med barn

Det känns som att tiden gått både snabbt och långsamt. Å ena sidan känns det som att det var nyss som vi låg på sjukhuset med en liten färsking i plastlådan bredvid sängen. Å andra sidan kan jag inte fatta att det inte gått MER tid.

Men en sak är säker, jag tycker redan att det är roligt att titta tillbaka på bilder. Att den där lilla klumpen som hon är i början har vuxit så mycket och blivit en lilla person som hon är idag. Som med nyfiken blick sträcker på sin lilla hals för att se vad som händer. Som driver mig till vansinne för att jag fortfarande inte får sova mer än ett par timmar i taget om natten. Som skrattar så högt åt Kurbits att hjärtat spricker lite. Som kan skrika i sådan falsett att jag tror att våra fönster ska braka samman.

Det har varit upp och ner, och så kommer det att fortsätta att vara. Jag är okej med det. Bara jag någon gång kommer att få sova igen. Åtminstone 5 timmar i sträck. Skulle typ grina av glädje för det. Men våra mysmorgnar slätar över mycket av den jävliga tröttheten. Hennes lycka när jag säger ”god morgon Signe”. Men det ska bli väldigt skönt att lämna över föräldraledigheten till Calle snart.

Nu kommer ett gäng bilder, från hennes första vecka i livet tills nu. Och ja, man kan ju lugnt säga att vi haft en del fotosessioner redan. Både mer och mycket mindre lyckade haha!

Nyfödd

Ja, man fick skynda sig att ha på henne de här fina stickade kläderna. Hon fick så fina saker som min farmor och mormor stickat och det var så kul att ha dem på henne. Även om det var ungefär i ett ögonblick, sedan hade hon vuxit ur dem. 

1 månad

2 månader

3 månader

Här någonstans börjar det ta sig med kontrollen med nacken. Det finns många bilder på face plant kan jag lova! Och man fick vara snabb som rackarns för att hinna med eftersom hon ju inte kunde ligga sådär i all evighet.

4 månader

5 månader

6 månader

Det är fantastiskt hur stadig hon är nu. Att stå upp (med stöd av oss såklart) är det roligaste som finns! Då ser man bäst och är mest med tycker hon.

Jag längtar till sommaren. När hon är ännu stadigare och vi kan vara ute med henne mer fritt. Då ska vi promenera med henne på ryggen och vara ute i naturen. Det kommer bli fint!

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Skriv en kommentar