Höstmys och mer bebisgos

Jag och Signe är ensamma hemma om dagarna nu och pappan har gått tillbaka till jobbet (om än motvilligt). Vi myser mest och tittar på novemberregnet utanför fönstret.

Förra helgen passade Linda på att komma förbi och gosa på sin turné sör om Dalälven. Bönan tyckte att det var väldigt mysigt och Linda levererade visdomsord redan nu med hjälp av sin t-shirt. Det ska börjas i tid!

Jag insåg också att det bara blir mörkare och mörkare ute, så det är väldigt svårt att hinna fota något i dagsljus och det kommer inte att bli lättare. Därför måste jag köpa någon typ av hjälpljus för att förlänga dagen lite. Så i veckan tog jag och Bönan vår första biltur själva hela vägen till Nacka för att hälsa på Elin och låna en lampa att testa, får se om det är något för mig. Jag fotar ju väldigt sällan med annat ljus än naturligt, så det är något nytt minst sagt!

Nästa vecka har jag som mål att komma ut med Bönan och kameran i skogen med hjälp av bärsjal. Det vore så skönt! Jag har inte varit i skogen med kameran på nästan 2 månader nu. Vi får se hur det går!

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Skriv en kommentar