Påsken i Dalarna

Som på många ställen i år så var påsken så himla varm, det kändes ju på riktigt sommar. Vi åt alla helgens måltider utomhus i kortärmat, med snön några meter bort på marken. Kämpandes undan solens strålar.

Det är alltid så härligt att komma hem. Ju äldre jag blir, desto mer hemkär blir jag. Jag hittar nya platser och uppskattar det som funnits där framför mig alltid. Den här svängen upp passade jag på att kolla läget på en stig som jag alltid vetat om, men aldrig gått på. Den var lite för snöig ännu, men vid nästa tur upp så kommer jag att kunna springa där.

Påsken bjöd på påskmat tillsammans med släkten och utflykt till Bispbergs klack. Det är så himla mysigt nu när vi kan ha Signe med oss i en sådan där ”åkstol”. Som vi ska gå på tur med den!

Det hela blev en lugn tillställning. Precis vad jag och Calle behöver. Plus några extra famnar som kan passa Signe så att vi får ladda om lite energi. Det är så fint att se henne med andra också, hur hon pratar och grejar.

Hur var din påsk? Och din valborg och första maj?
Alltså tiden går på så snabbt att jag inte hinner med alls. Nu smäller det väl bara till så står vi mitt i sommaren… (även om det känns lite som att vi inledde maj med riktigt aprilväder haha).

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Häng med på min maillista för mer onlineföretagande, kreativitet och life design!

* indicates required
Kontakttillåtelse

Är du redan med? Kul! Då ses vi på mailen!

error: Content is protected !!

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.