Som varm mjölk för en hjärna som går på högvarv

När mitt sovmönster är lite si sådär numera så känns det som att mina hjärna snurrar i 100 knyck dygnet runt. Det är lite som att den hamnar i överlevnadsläge och bara kör på, oavsett som det är dag eller natt. Det gör dels att jag blir lite vimsig i kolan stundvis, dels att jag ibland kan ha svårt att varva ner när jag ska sova.

Nu har jag börjat lyssna på YouTube-videos om kvällarna, närmare bestämt ASMR-videos. Jag ska ärligt säga att jag först tyckte att det verkade lite knäppt, men nu är jag helt fast. Jag älskar det! Jag har funderat ganska mycket över varför jag gillar till exempel Creepypodden så himla mycket och speciella avsnitt lite mer än andra. Dels för berättelserna förstås. Men också för att de pratar så tyst, nära mikrofonen liksom.

Så när Calle och Signe har somnat ligger jag med hörlurarna på och lyssnar på Maria. Hon heter så hon som har kanalen Gentle whispering ASMR som jag lyssnar på. En av mina favoritvideos är en som heter Bags full of tingles, hon säger ingenting utan bara… ”duttar”, med naglarna på olika ytor. Okej, jag hör att det inte går så bra att beskriva det haha, men prova lyssna! Jag tycker det är sååå avslappnande.

Har du provat lyssna på ASMR? Vad tyckte du?

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Skriv en kommentar