Vad ska Bönan heta?

Det är redan en hel månad sedan Bönan kom ut, jag har nog aldrig varit med om att tid bara försvunnit i ett svart hål på det här sättet tidigare. Eller att jag sovit så lite under så lång tid haha!

Att komma på vad hon ska heta kändes länge som en omöjlig uppgift. Vi kunde inte komma på något namn som vi gillade och när vi gjorde det gillade jag ett namn och Calle ett annat. Det är intressant att ALLA namn i hela världen plötsligt blev jättefula haha!

Så vi gav upp att försöka hitta på något och tänkte att vi skulle vänta tills hon var född. Ungefär en vecka innan hon föddes satt vi i soffan och jag fick ett infall och frågade vad vi tyckte om Signe…

Och så fick det bli, här är hon nu: vår lilla Signe!

Förutom Signe heter hon också Elisabeth efter både min och Calles mammor. Det känns fint att bådas mammor kunde få ge andranamn till henne.

Men jag ska erkänna att vi fortfarande kallar henne för Bönan väldigt ofta. Kärt barn har ju många namn, eller hur?

Dela mitt inlägg på sociala medier

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på pinterest
Pinna på Pinterest
Dela på email
Email

Skriv en kommentar