Har du en ”att göra”-lista bara blir längre och längre?

Då kan jag hjälpa dig som virtuell assistent!

Att driva sitt eget företag ska vara roligt. Men det är lätt att listan över saker som måste göras bara blir längre och längre. Vardagen som entreprenör kan också lätt kännas ensam när man inte har några kollegor att bolla sina tankar med. 

Det är då det kan vara läge att utöka sitt team med en virtuell assistent!

Är du redo att att investera i dig själv och prioritera framsteg?

Då är jag med dig till 100%

_DSC9315_webbRektangel

DET HÄR KAN JAG HJÄLPA DIG MED

Launch planner

Inför lansering av något större som du jobbat länge på, exempelvis en onlineutbildning, är det bra att sätta en strategi. Lämna inte utfallet åt slumpen, det har du jobbat alldeles för hårt för!

Webbredaktör

Att hålla din sajt uppdaterad och fin är inte bara bra för att det ser bra ut, sökmotorer gillar också att hemsidor hålls up to date.

List manager

Strategi för att bygga upp din maillista och implementering av den emailservice du vill använda (om du inte redan har en). Det är aldrig för sent att börja! Har du redan börjat så jobbar vi vidare med den.

Content manager

Alla som skapar innehåll känner väl till hur mycket tid som ligger i efterproduktion. Lämna över ditt innehåll till mig så färdigställer jag det, medan du går ut och fortsätter skapa!

Visuell identitet

En nyckel till att ditt varumärke ser bra ut är att det har en visuell identitet. Den gör att ditt varumärke får samma “look and feel” överallt och bidrar till ett proffsigare intryck.

Fotografering & video

Det går alltid åt väldigt mycket bilder för att hålla sociala kanaler levande och webbplatser uppdaterade. Vill du göra ännu mer intryck online? Då är det video som gäller!

Accountability partner

Vi har regelbundet avstämningar där vi pratar om hur det går för dig med din att göra-lista. Du får stöd och hjälp att hålla din produktivitet igång. Vi bollar idéer och funderingar kring ditt arbete för att fortsätta utveckla din business.

sätt ihop ett paket som passar dig

Rollen som virtuell assistent är väldigt flexibel. Därför finns alla möjligheter att sätta ihop ett paket med tjänster som passar dig.

Känner du dig redo?

Ingen förfrågan är för liten, för flummig eller för tråkig.
Hoppa in i formuläret nedan och beskriv vad du skulle vilja ha hjälp med. Du kan också maila till [hej@jacquelinewester.se]

Behöver du reda ut vad du håller på med först?

Ett första steg mot att lägga din tid på det som kommer att gynna din business är att ta reda på hur du spenderar din tid idag. 

Den här guiden är ett enkelt verktyg för att göra prick det!