Tänk att ha mailämnen redo för ett helt år framöver...

I den här gratis PDF:en får du idéer på mail att skicka till din maillista – som räcker dig ett helt år!

Plocka fram den varje gång skrivkrampen kickar in, eller när du kanske kommit ur gängorna och inte mailat din lista på ett tag.

Ta dem och gör dem till dina, dina kreativa kugghjul kommer definitivt att sättas i rörelse!

Hej, det är jag som har satt ihop den här listan till dig.

Jag heter Jacqueline och jobbar som digital kommunikatör, vilket betyder att jag jobbar med marknadsföring online och förstås: maillistor!

Utöver att spendera mycket tid framför datorn så är skogen min tillflyktsort. Jag bor på landet utanför Umeå och älskar att bevittna årstiderna skifta, den första terränglöpningen på vårstigar och skoteråkning över myrarna.

I mitt jobb strävar jag efter att skicka med mina klienter ett arbetssätt och ett koncept som är hållbart över tid. Där är maillistan en viktig kugge i maskineriet. Jag hoppas att den här PDF:en ska ge dig en skjuts på vägen.

/Jacqueline

PS. Följ mig på Instagram @jacquelinewester, och har du några funderingar så tveka inte att höra av dig på DM eller mail hej[@] jacquelinewester.se

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.