Dagdrömmar i väderkaoset

Att majvädret verkar lida av humörsvängningar (eller klimatförändringar…) är nästan en underdrift. Förra veckan var det så varmt att jag lämnade jackan hemma och sprang på möten i bara en kofta för att den här veckan ta fram vinterjackan igen. Det är inte bra, någonstans, att 9e maj få springa ut i pyjamasen på morgonen för att ta in och rädda sina blommor från att frysa ihjäl.

Just nu längtar jag verkligen efter ljumma sommarkvällar, betande djur och doften av dagg och nyklippt gräs. Även om jag älskar vintern så är jag klar med den för den här säsongen. Nu vill jag lägga undan vinterjackan och inte se den igen förrän i höst!

 

Dela inlägget!

Och om du inte redan gör det, följ mig på Instagram @jacquelinewester

Dela på Facebook
Pinna på Pinterest
LinkedIn
Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Låt oss jobba tillsammans!

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna ge dig en så bra upplevelse som möjligt.