Nu har det varit några morgnar där himlen fått en otroligt fin rosablå nyans, precis i det där gränslandet när solen precis är på väg att gå upp. Mellan natt och dag, och på tal om natt och dag: vad det är ljust om dagarna nu för tiden! Det kan kanske verka dubbelt av mig, att i enda posten prata om hur mycket jag älskar natten för att i nästa hurra för att det blir ljust igen efter vintern. Men det hela hänger ihop med att jag verkligen älskar att vi har årstider.

Alla har de kvalitéer som är vackra och roliga att fotografera, för att i nästa stund vara trista och tråkiga för fotograferandet. Men för mig är det lite som att naturen hjälper mig att utmana och utveckla mitt fotograferande. En och samma plats kan förändras och utvecklas så himla mycket tack vare våra årstider och kan återanvändas många gånger med olika magiska utfall!

Det är också därför jag föll så himla mycket för Norrland, trots att jag bara hann bo där i 2 år. Jag tycker om att det är så himla mycket vinter när det är vinter och så himla mycket sommar när det är sommar. Det bästa av allt.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.