Idag tog jag mig iväg till Älvsjö och Fotomässan och Explore outdoor för att kolla läget lite. Jag tänkte egentligen att jag skulle gått igår eftermiddag också, men det blev inte så. Men en dag är bättre än ingen dag! Det var förstås maaaassor av människor som skulle på de olika mässorna som pågick, lördag är nog den populäraste dagen att “mässa” kändes det som.

 

_DSC1697

Det var så skönt att det första jag såg när jag kom in i mässhallen var Moraknivs monter med ett bekant ansikte i form av Angeliqa på Vandringsbloggen. Så jag spenderade ett stund där och andades lite trädoft och sneglade på Eldris. Jag vill väldigt gärna ha en, tillsammans med tändstål, men jag har lite svårt att bestämma vilken färg haha! Det lutar just nu åt en gul eller röd… Well, får se vad det blir!

_DSC1701

Sedan gick jag runt och spanade en stund, här kunde man testfota i en miniskog med massa vilda djur. Väldigt gulligt och roligt tycker jag!

_DSC1703

Sedan träffade jag Caroline och vi passade på att vila fötterna i Focus Nordics monter medan vi väntade på att få lyssna på Elin och Emelie prata om business och sociala medier. Jag hade aldrig träffat Emelie förut och det var väldigt roligt att få göra det, vilken energifylld och glad människa! Det visar sig att hon, precis som jag, har valt att kalla oss själva för blixthatare. Därför var det väldigt roligt att lyssna på hennes snack hos Profoto om hur hon nu har blivit omvänd.

_DSC1711

_DSC1709

Jag hann även heja snabbt på Helena, men sedan gav jag upp, tröttheten slog till som en träklubba i skallen och det var bara att åka hem. Imorgon ska jag jobba och vi ska göra en rejäl fotografering med jobbet, med blixtar (PLURAL!). Det kommer att bli en väldigt intensiv dag. Så nu är det bara att sova!

  1. Helena skriver:

    Så kul att träffa dig även om det var kort 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.