Hej på er!

Förra veckan, eller om det var två veckor sedan, gjorde jag slag i en sak som jag varit så sugen på ett tag nämligen att köpa en glödritningspenna! Jag minns hur himla gott det doftade på träslöjden och hur roligt det var att sitta och rita upp mönster och bränna in dem på träbitar. Så i lördags fick jag äntligen tid och ork att ta fram den och prova den!

I somras när jag var på Grannas i Nusnäs och köpte mina bröllopsskor så passade jag på att köpa ett ämne till en dalahäst, det vill säga en till formen utsågad dalahäst som man får tälja till själv. Så det har jag gjort och slipat den slät och fin, och nu tänkte jag att det var dags att prova ge sig på att sätta något som liknar kurbits på den!

Jag gjorde en liten video hur jag gjorde, så här: min lördagkväll!

 1. Åh, så fint! Jag har funderat ganska länge på att köpa en glödritningspenna, vilken har du och skulle du rekommendera den? Jag har en ofärdig kåsa som skulle behöva få hamna under en penna snart.

  • Jacqueline skriver:

   Jag köpte en billig en på Biltema, gick med flera olika huvuden till och så. Har ju bara provat den en gång än men jag är nöjd! För 150 pix så får man mycket kul! Den blev varm snabbt och svalnade även rätt snabbt 👍

 2. Veronica skriver:

  Vilken mysig blogg du har! Har redan stalkat dig på instagram men var tvungen att kommentera här med… hehe. Du tar superfina foton, verkligen inspirerande att titta på! 🙂
  Ta hand om dig 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.