Det må vara svårt för en själ som mig att acklimatisera mig till att bo i Stockholm, men vi har lyckats flytta till ett område som har många träd och nära till något som efterliknar natur åtminstone. Kurbits och jag brukar gå runt i naturreservatet hos oss och lajva att vi är i fjällen.

Om vi låtsas som att vi inte hör E4:an och alla byggnationer som pågår runt omkring, så kan det på vissa ställen vara ganska trovärdigt. Vi har en sjö som det går att vandra runt, men det brukar vara så mycket trafik av folk där så det är inte speciellt rofyllt eller energigivande. Om vi har tid att gå där mitt i veckan, mitt på dagen så kan det funka.

Jag älskar att gå in i skogen när det fallit nysnö. Det är så tyst och dämpat, nästan hela skogen ser svartvit ut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.