I helgen kom min mamma, pappa och lillasyster ner till oss för att ha lite adventsmys med tjuvstart på julmat och gå på julmarknad på hovstallet. Passande nog så föll det i alla fall några snöflingor på fredagseftermiddagen, förvisso låg inte snön kvar, men det var ändå fint!

På marknaden fanns massor av olika mat och godis, allt luktade gott och det var gott om folk i den lilla boden. Jag tycker att maten är lite halvkul, det roligaste är hantverkarna! Men eftersom vi var på hovstallet gick vi och tittade på hovets vagnar och hästarnas selar, riktigt så fint pyntade träns hade aldrig min häst!

Vi var också in och kikade på hästarna, men där var det så mycket folk och hästarna såg måttligt roade ut, så jag fotade inte där inne. Så småningom hittade vi platsen där hantverkarna hade sina stånd! Det är så fina saker, otroliga stickningar, tennarmband, knivar och saker i ull.

Helt obegripligt vackra saker! Se bara detaljerna på kniven! Makalöst!
Efteråt gick vi mot tåget och åkte hem till pappa och Calle som hade varit hemma och lagat mat till middagen. En mysig eftermiddag och kväll!

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.