Igår gjorde jag något som jag gör väldigt sällan: stannade kvar på stan efter jobbet! Jag hade bestämt mig för att lufta mig lite och gå på Elins inspirationsföreläsning på Scandinavian photo. Kul att komma ut lite och träffa vänner och få lite inspiration på köpet. 

När jag kom dit hittade jag Caroline i en soffa som satt och jobbade, så vi satt och pladdrade en sväng om lite diverse. Som när man känner att man krisar i sitt skapande och lite om Influencers of Sweden.

Sedan kom Linda insvingandes också och vi fick lite mackor och smoothies att fika innan föreläsningen. Så vi passade på att äta lite och Linda fick känna på Bönan-magen lite (det finns en mycket vacker bildserie hos Caroline att titta på haha).

Elins föreläsning var väldigt fin. Det är så roligt att höra någon annan prata om saker som man själv sitter och tänker på. Till att börja med tog hon exempelvis upp det här med om redigering är fusk eller inte. Det tycker vi ju förstås inte och jag skrev om det i mitt inlägg “Är bilden äkta?”. Sedan visade hon lite hur hon jobbat med olika bilder och pratade om sin filosofi kring sitt bildskapande. Kul! Superbra jobbat Elin!

Efteråt gick vi till Vigårda och åt lite middag tillsammans med några trevliga personer från Wacom, som föreläsningen var i samarbete med. Klockan halv tio var jag på väg hem och det kändes som att jag hade varit ute och slirat hela natten haha!

  1. Caroline skriver:

    Det var så trevligt! Önskar att jag kunde ha stannat och käka med er, det får bli nästa gång ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.