Ni vet när man tycker att man har planerat sin tid relativt väl, det ser ut i teorin som att allting kommer gå ihop helt friktionsfritt i slutändan, men det sedan visar sig ganska omgående att så inte är fallet? Ungefär där står jag just nu.

Det märks att vi inleder den sista veckan innan vi kliver på semester nu. ALLT måste vara klart och levererat. Så givetvis beslutar sig min jobbdator för att lägga ner förra veckan. Och min privata kände likadant. Så där låg de, två trötta datorer och väste sina sista dödsrosslingar. Kanon! Nu har jobbdatorn fått lite konstgjordandning, så den ska nog överleva den här veckan. Men det är minst sagt prövande för tålamodet att få meddelandet “Not responding” var 30e sekund och…

…dessutom är det dags att samla ihop allting som vi köpt och fixat inför bröllopet. Det är sjukt vad saker det blir ändå, trots att tanken är att det ska vara en lättsam historia. Flera meter dukar, ljusslingor och småsaker som under veckan ska packas ihop så att de är redo att skeppas upp till Dalarna.

Jag har gjort alla trycksaker till vårt bröllop själv, från minsta namnlapp till bordsplaceringen till design och innehåll till programboken som ska finnas vid varje middagsplats. Det har tagit kopiöst mycket tid, men det är det värt! Nu är jag så nöjd med allt som jag skapat och det blir en så fin helhet. Jag kommer visa allt tryckmaterial i ett eget inlägg senare (vill ju inte avslöja hur det kommer se ut innan bröllopet!).

Det är i detaljerna det sitter och om jag får säga det själv så är jag är bra på det!

  1. […] Juli| När juli kom tog vi bilen och åkte upp till Umeå för att det var dags för Calles svensexa. Det var varmt och medan han var på upptåg hade jag mina egna upptåg. Jag passade på att turista lite i Vindeln och blev myggbiten bland myrullen i Täfteå. Bröllopsförberedelserna gick för högvarv såklart! […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.