Tänk att vi redan är en månad in i 2017, tiden går verkligen snabbt ibland och snabbare än jag hinner blinka är mitt vikariat slut på mitt nuvarande jobb. Väldigt trist! Det är ett roligt jobb med bara trevliga människor omkring mig. Men med det börjar sista etappen i min utbildning: uppsatsskrivandet.

Det kommer att bli en manglande upplevelse, men tänk, sen är det slut också! Ingen mer skola för mig. Konstigt! För mitt fotograferande tror jag att tiden med uppsatsen kommer att vara bra, eftersom jag kan styra arbetstider helt själv. Något som är väldigt tacksamt om en som jag är intresserad av att vara ute om nätterna och ta bilder. Att dessutom ha möjligheten att befinna sig var som helst, det är en ynnest som jag ska försöka ta vara på.

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.