Den här helgen har jag ägnat mig åt saker som jag sällan eller aldrig gör, omväxling!

I fredags var det dags för min första gala någonsin! Stora influencerpriset på Elite hotel marina tower, ett jättefint hotell som ligger i (vid?) Saltsjöqvarn i Stockholm. Jag for dit direkt efter jobbet och hjälpte till med lite sista nittygritty som att klippa till talar kort och dra upp drag kedjor. Men dessförinnan hade Lindas gäng fixat lokalen kanonfin! På hotellrummet rådde febril aktivitet in i det sista.

Alexandra och Sara varvar jobb med piffning.

Jag hade den här blå saken på mig, med en urringning som jag var oerhört ovan vid!

Leia tog det lilla lugna medan alla andra sprang omkring som yra höns, gulliga lilla hund!

37009965834_765021a6e8_k

foto: Maria Wideman

Här står vi, glada och peppade inför kvällen! Här kan man se jättemånga fina bilder från kvällen.

Det var en supertrevlig kväll där jag fick chansen att träffa flera fina människor som jag bara pratat med på nätet tidigare, som Helena, Angeliqa och Katarina . Det är underbart när det visar sig att de är precis så härliga som man fått för sig via deras bloggar, instagrams och så vidare.

Lördagen gick i sakta mak och på kvällen åkte jag till hotellet igen för att avrunda helgen i hotellets lounge på ett lugnt manér tillsammans med Linda, Jonna och Johan och mot slutet kom även Jennifer förbi.

Nu går en väldigt intensiv helg mot sitt slut och jag är helt slut, haha! Det har varit en såå trevlig och bra helg, men nu kommer jag samla ny energi med lugn, skog och ensamhet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.